Hazenberg I Interim communicatie

Hazenberg I Interim communicatie

Hazenberg is een ontwikkelende bouwer uit Vught. Ze ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren woningen en utiliteit. 

Ze doen dat met een hecht team van gedreven nuchtere vakmensen, zowel binnen op kantoor als buiten ‘op de steigers’. 

Ik ben als interim communicatie regisseur   betrokken. Ik initiëer en regisseer de  communicatie activiteiten rondom de projecten. Zoals een concept bedenken voor een start bouw event met bewoners, de contentplanning maken voor de socials, een interne campagne opzetten voor deelname aan de Vestingloop en verkoopmarketing voor nieuwbouw. Uiteraard zet ik videografie in om de projecten en medewerkers goed ‘uit te lichten’ .

Werkzaamheden die ik uitvoer voor Hazenberg zijn uiteenlopend. Doel is altijd om de expertise die zij in huis hebben, waarmee de klant een betere, snellere en meest passende oplossing vindt voor zijn vraagstuk te benadrukken.

 • Communicatieplan opstellen 100% 100%
 • Website en projectwebsite onderhoud 20% 20%
 • Videografie 30% 30%
 • Event organisatie 20% 20%
 • Campagne ontwikkeling 30% 30%

Ook tijdelijk communicatie ondersteuning of advies nodig?

Bel of mail mij om kennis te maken. Dan  kunnen we samen bekijken wat nodig is om het contact met jouw doelgroepen overeind te houden voor de periode en uren die nodig is.

Vigor  I  Videomarketing

Vigor I Videomarketing

De smaken en de geuren vastleggen in video, dat lukte niet…. Maar: “De vibe van de zaak en die van de crew heb je weten te vertalen naar beeld!” Was de reactie van het Vigor team na lancering van de reportages over de Vigor Family.

Geen set bouwen maar vastleggen wat er gebeurt als het team dat doet waar ze (enorm) bedreven in zijn 

Lars en Randy, eigenaren van restaurant Vigor in Vught, vroegen Makarora een video te maken om nieuwe collega’s te werven.

Tijdens het filmen en interviewen van de Vigor teamleden kwamen zulke mooie verhalen naar boven. Dat het sonde zou zijn om maar één video te maken. Dus gooiden we het idee om. En maakte Makarora een serie reportages van ieder Vigor ‘family member’. Vooral om hiermee datgene te laten ervaren wat zij beloven: “Every family has it’s story. Welcome to ours.”

De serie reportages bevat nu 5 verhalen. Volg de verhalen via Vigor Instagram

 

Ook video toevoegen aan je contentplanning?

Makarora denkt met je mee, spart over de opties en werkt een script uit en maakt videocontent die toewerkt naar het doel dat je voor ogen hebt. Neem contact op als je videomarketing wil inzetten.

Nico de Bont I Project reportage

Nico de Bont I Project reportage

Laten zien en vooral laten vertellen door de verschillende betrokken partijen en de opdrachtgever hoe zijn onder de indruk zijn van datgene wat jij als team hebt weten te realiseren.

Bewijs van de belofte leveren, vanuit het perspectief van je doelgroep 

Makarora schreef in overleg met Nico de Bont I TBI het script, regisseerde de interviews en filmden alles op locatie. De video laat de kijker zien hoe je een Rijksmonument kan restaurren en verduurzamen. Het laat de kijker beseffen dat als het hier kan, kan het voor elke pand/woning. Vooral met de expertise die Nico de Bont in huis heeft.

De video is getoond op het symposium over het vergroenen monumentale panden in Amsterdam. En via socials is de verkorte versie ingezet om kijkers te verleiden het  complete interview te bekijken.

 

Onderstaand de complete versie en de verkorte social versie van de reportage.

Ook een reportage of after movie nodig?

Makarora denkt met je mee, spart over de opties en werkt een script uit en maakt videocontent die toewerkt naar het doel dat je voor ogen hebt. Neem contact op. 

Neos I Onboarding Content

Neos I Onboarding Content

Nieuwe teamleden gelijk welkom laten voelen. En de inwerkperiode verkorten door voor de eerste werkdag al informatie te delen en een kijkje te laten nemen in het bedrijf. Dat is het doel van de Onboarding app van Neos.

Gevoel van echt welkom zijn en blij dat je aan boord bent als collega

Makarora schreef en filmde de content voor de onboarding app van Neos. Samen met het projectteam werd de inhoud van de app bepaald en gingen we aan de slag. De video’s vullen een groot deel van de app, omdat hiermee het enthousiasme en de trots van het team direct voelbaar en zichtbaar is .

Onderstaand een selectie van de verschillende video’s die Makarora produceerde voor de onboarding app van Neos.

Korte social versie

Om via de social kanalen de content in te zetten voor employer branding, maakte Makarora ook een korte versie van de Welkomst-video. Het geeft een inkijk in de sfeerbij Neos en de trots van de teamleden. 

Pet at Home dierenarts I Mini-docu

Pet at Home dierenarts I Mini-docu

Janneke Smeulders is als dierenarts bevlogen om dieren beter te maken. “Maar er komt een moment dat je afscheid moet nemen, door ziekte of door ouderdom. soms duurt het lijden te lang.”  Ze merkte dat het voor dier en eigenaar stressvol is om het afscheid bij de dierenkliniek te laten plaatsvinden. Daarom startte Janneke ‘Pet at Home’. Janneke komt nu aan huis om het afscheid in vertrouwde omgeving samen te kunnen doen. 

Mini-docu om kennis te maken

Maak kennis met Janneke en haar motivatie voor Pet at Home in deze mini-docu.

Janneke merkt dat huisdiereigenaren nu al een beeld van haar hebben, voordat ze contact opnemen. Het straalt vertrouwen uit in haar als arts.  Ze hoort terug dat huisdiereigenaren het erg prettig vinden, vooral gezien de emotionele beslissing die ze moeten nemen.  

Korte social teaser

Om via de social kanalen de content ook te dleen, maakte ik ook een korte versie. Zodat de video automatisch afspeelt in de timeline van haar volgers, en prikkelt om de volledige docu te kijken. Inclusief  ondertiteling. Een musthave voor online social video’s.