Effectieve videomarketing
Hoe doe je dat?

Het belang van online video neemt toe. De tijd dat we dagelijks online video’s kijken stijgt. Vooral naar video’s die persoonlijker zijn qua inhoud. Het blijkt dat we ons meer betrokken voelen bij een bedrijf, na het zien van een van hun video’s. Het verhoogt dus het vertrouwen. Daar wil je toch op inspelen?

Want naast het belang van een goed product en uitstekende service, is die vertrouwensrelatie met je doelgroep key!

 

Videomarketing vergroot de betrokkenheid van je publiek

Videomarketing maakt een belangrijk onderdeel uit van een marketing- en communicatieplan. Ik produceer online videos voor bedrijven. Het doel dat je voor ogen hebt vertaal ik naar een script. Film en edit je video, om het daarna op je socials en site te delen.  

 

Op afstand een ruimte beleven met 360° video

VR, 360° video en een 360° foto-tour zorgt dat he publiek op afstand een ruimte kan bekijken. Makarora biedt deze manier van ‘beleven op afstand’. Zoals tijdens de opening van een pand je gasten op afstand met een VR bril laten meekijken. Of een tour door je gallerij, je bedrijf, museum, hotel, B&B, magazijn, restaurant, winkel, kantine, ….. you name it.

 

 

Laat een locatie op afstand beleven

Hoe betrek je bijvoorbeeld meer dan 200 mensen bij een feestelijke opening van een gebouw, die een nieuwe samenwerking met de bewoners inluidt? Of hoe laat je medewerkers het nieuwe kantoor zien en zijn werkwijze? En dat op veilige afstand? Een combinatie van 360° video en een livestream  of Teams meeting maakt het mogelijk. 

⇐ Check it out!

-Of bekijk hieronder een 360° foto tour door een kantoor gebouw, met informatie voor bezoekers waar te parkeren en hoe het katnoor te vinden. Met een uitnodiging eens langs te komen. 

Leer hoe je videocontent

zelf maakt en deelt

Ik kan video’s voor je maken, en je kan het bij mij ook zelf leren. Via een stappenplan leer je hoe je content voor je video opbouwt. En hoe je professioneel filmt en edit met je smartphone. In een trainingsdag kom je meer te weten over de trends in videomarketing, hoe je video een onderdeel maakt van je totale communicatiemix en welke apps er zijn om je video’s professioneel te editen. En uiteraard tips hoe je video content te delen online. Wil jij dat ook leren? Klik op de button hieronder:

Bekijk recent werk

Klik op onderstaande buttons en ontdek video content die ik maakte voor verschillende opdrachtgevers.