Ontdek de kracht van korte video’s voor jouw Bed&Breakfast locatie!

Wil je jouw bezoekers verleiden jouw BnB te boeken tijdens het bezoeken van jouw site en socials? Ben je op zoek naar een effectieve manier om de sfeer, omgeving en unieke plekjes van jouw accommodatie te delen? Dan zijn korte video’s de perfecte oplossing voor jou!

Met onze services kun je jouw gasten en potentiële geïnteresseerden laten kennismaken met alle prachtige aspecten van jouw B&B. Want laten we eerlijk zijn, een video zegt meer dan duizend woorden of een stilstaande foto!

Stel jouw pakket samen

BnB sfeervideo's voor social en web

Sfeervolle video's in jouw huisstijl

Eenvoudig delen op je kanalen

Voorraad korte video's op je telefoon

Professioneel en snel, dat is mijn ervaring met Makarora. Ideaal dat ik een voorraad korte video’s voor mijn socials heb nu, en dat precies in de stijl die bij mij past. De boekingen gaan nu nog sneller voor mijn accomodatie.

Birgit

Eigenaar appartment Alcossebre, @Al_Andalus_404

Wat wil jij hebben?

Korte video’s om te delen op je socials, een drone opname van je locatie of een sfeervideo om op je site te plaatsen. Combineer, kies en deel het met jouw volgers.

BnB Styliste

Om de sfeer en stijl van jouw BnB prachtig in beeld te brengen tijdens de opname, bieden we de optie om onze Styliste in te zetten.

Kies uit drie aantrekkelijke pakketten

Zodat je precies dat krijgt wat het beste bij jou past. Van een basispakket, waarmee je de sfeer van jouw accommodatie in een paar korte video’s kunt laten beleven, tot een compleet pakket waarbij je niet alleen jouw accommodatie, maar ook de bijzondere plekken in de omgeving in jouw unieke huisstijl kunt delen. Of kies voor een persoonlijk samengesteld pakket, om precies die video’s te krijgen die jij voor ogen hebt.

En het beste van alles?

We leveren de kant-en-klare social video-posts rechtstreeks op jouw mobiel. Geen gedoe, geen technische rompslomp. Je krijgt de video’s inclusief passende tekst en hashtags, zodat je ze eenvoudig kunt delen op jouw website en social media.

Kies wat past bij jou en jouw budget

I

Essence pakket

Het basispakket om de essentie en sfeer van jouw accommodatie te delen met korte, krachtige social media video’s en een complete sfeervideo. 

Explore pakket

Laat jouw bezoekers de services verkennen met deze uitgebreidere videocontent, waarin niet alleen jouw accommodatie, maar ook de bijzondere services en de sfeer romdom jouw BnB tot leven komen.

Ultiem Comfort pakket

Het complete pakket dat jou volledig ontzorgt. Wij zorgen voor alle videocontent  in jouw huisstijl, zodat jij je kunt concentreren op het bieden van de ultieme ervaring aan jouw gasten.

Liever losse elementen

Zit jouw idee qua video of gewenste content er niet tussen?  Wil je bijvoorbeeld alleen korte Reels laten maken of een 36oº tour door jouw accomodatie: dat kan. Laten we bespreken wat jij zoekt en hoe ik je hierbij kan helpen.

h

Inhoud Essence

Ontvang sfeervideo’s voor jouw accommodatie! Makarora maakt prachtige opnames van jouw locatie en creëert een gave sfeervideo. Ook krijg je 4 korte video’s, zodat je  content hebt om direct te delen.

We leveren de video’s in de formaten perfect voor jouw website en social media. Voeg eenvoudig je eigen teksten toe aan de voorraad korte video’s (voor Reels en Stories) en laat jouw accommodatie stralen op alle je kanalen.

Prijs is excl BTW en reiskosten

p
h

Inhoud Explore

Ontvang een sfeervideo van jouw accommodatie, samen met korte video’s van de unieke elementen in jouw B&B of accomodatie. Denk aan het mooie uitzicht tijdens een lekker ontbijt, een fijne chillplek, te boeken services voor gasten zoals bijvoorbeeld een hottub of massage. Alles wordt prachtig vastgelegd in   9 korte video’s en een drone opname van jouw locatie. 

De perfecte content om eindeloos te delen op jouw socials en jouw gasten te laten zien wat jouw locatie te bieden heeft. 

We leveren de video’s in de formaten die optimaal passen op jouw website en social media kanalen.

Prijs is excl BTW en reiskosten

p
h

Inhoud Ultimate Experience

 Verleid jouw gasten met prachtige korte video’s. Laat ze de locatie en de omgeving al beleven voordat ze arriveren. Van de zonsopgang tot sfeervolle restaurants in de buurt. Alles komt tot leven in korte video’s. Jij tipt ons en geeft aan wat je in beeld wilt hebben, wij maken er een weergave van in complete sfeervideo van jouw accomodatie en in 20 korte video’s met ook drone opnames van jouw locatie. Inclusief bijpassende tekst en hashtags.

Boekers worden gegarandeerd verleid en kunnen niet wachten om jouw accommodatie te boeken.

We leveren de video’s in diverse formaten, perfect voor jouw website en social media kanalen. Compleet in jouw huisstijl. Zodat je met één klik vanuit je fotobibliotheek op je smartphone de posts kan plaatsen.

Prijs is excl BTW en reiskosten

p
w

Bepaal wat jij qua content wil hebben

Creëer jouw unieke pakket met op maat gemaakte videocontent! Vertel ons jouw doelen en wensen tijdens een korte kennismaking, en wij combineren jouw ideeën met onze videografie en communicatieregie expertise om een voorstel op maat te maken.

Zo ontvang je precies de video’s die je zoekt, volledig afgestemd op jouw visie en behoeften.

p

Klik en deel. Of kies voor een pakket waarin je zelf direct aan de slag kan

Krijg 2 Reels (korte video’s van 12 sec) extra bij jouw pakket met “makaroraExtra”