Vigor   I   Videomarketing

Vigor I Videomarketing

De smaken en de geuren vastleggen in video, dat lukte niet…. Maar: “De vibe van de zaak en die van de crew heb je weten te vertalen naar beeld!” Was de reactie van het Vigor team na lancering van de reportages over de Vigor Family.

Geen set bouwen maar vastleggen wat er gebeurt als het team dat doet waar ze (enorm) bedreven in zijn 

Lars en Randy, eigenaren van restaurant Vigor in Vught, vroegen Makarora een video te maken om nieuwe collega’s te werven.

Tijdens het filmen en interviewen van de Vigor teamleden kwamen zulke mooie verhalen naar boven. Dat het sonde zou zijn om maar één video te maken. Dus gooiden we het idee om. En maakte Makarora een serie reportages van ieder Vigor ‘family member’. Vooral om hiermee datgene te laten ervaren wat zij beloven: “Every family has it’s story. Welcome to ours.”

De serie reportages bevat nu 5 verhalen. Volg de verhalen via Vigor Instagram

 

Ook video toevoegen aan je contentplanning?

Makarora denkt met je mee, spart over de opties en werkt een script uit en maakt videocontent die toewerkt naar het doel dat je voor ogen hebt. Neem contact op als je videomarketing wil inzetten.

Hazenberg  I  Employer Branding

Hazenberg I Employer Branding

De bouwplaats opgaan en in gesprek met de teamleden achterhalen wat het werken bij Hazenberg voor hen waardevol maakt. En dat op een stralende winterse dag.

Aan het werk en ondertussen aangeven waarom deze werkgever bij jou past  

Bouwbedrijf Hazenberg uit Vught heeft volop plek voor goede vakmensen. Het aantal vacatures voor mensen in de bouw is enorm. Het bekende tekort aan medewerkes is overla aanwezig.

Om mensen die overwegen in de bouw te gaan werken of opzoek zijn naar een goede werkgever, maakte Makarora deze korte reportage. Met het gevoel en de meerwaarde van deze werkgever als rode draad.

Het weer, de sfeer op de bouw en de gesprekken die onstonden waren een top combinatie om deze reportage te laten ontstaan en de kijker te raken.

Ook video toevoegen aan je contentplanning?

Makarora denkt met je mee, spart over de opties, werkt een script uit en maakt videocontent die toewerkt naar het doel dat je voor ogen hebt. Neem contact op als je videomarketing wil inzetten.