Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch I Videografie

“Het omvat alles waar we als Kring Vrienden voor willen staan”, was de reactie van de Gwen Quant, communicatie manager van Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch na het zien van de montage van de interviews met de vrijwilligers.

De sfeer van het team beleven als ze onder elkaar zijn en hen volgen als ze met trots laten zien waar zij zo blij van worden

Gwen vroeg mij een human interest video te maken over het werk als vrijwilliger bij Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch. Zodat ze hiermee een kijkje achter de schermen geeft. Het mes moest aan twee kanten snijden: Want zowel de gasten als een potentiële vrijwilliger moest op deze manier kennis maken met het team van vrijwilligers.

De eerste video is gemaakt over de schippers. En die opname dag begon met een Bossche Bol. Want dat is op maandag, tijdens het poetsen van de boten, een traditie. De lol onderling en het gevoel van vriendschappen en maatjes onder elkaar was sterk aanwezig. Ik was onder de indruk. 

De serie reportages bevat nu nog één verhaal. Binnenkort volgen de verhalen van de stadsgidsen, baliemedewerkers en het team van het nieuw te openen museum Het Kruithuis.

Er is een korte versie voor socials gemaakt en een langere versie voor op de website van Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch.

 

 

 

 

Ook video toevoegen aan je contentplanning?

Makarora denkt met je mee, spart over de opties en werkt een script uit en maakt videocontent die toewerkt naar het doel dat je voor ogen hebt. Neem contact op als je videomarketing wil inzetten.