BABS Bente I Review video

Als zelfstandig trouwambtenaar en Ceremoniespreker creëert Bente Kesler een speech gebaseerd op het liefdesverhaal van het bruidspaar. BABS Bente weet hoe je tijdens een trouwceremonie een lach op het gezicht krijgt van de gasten en het bruidspaar. En soms ook die traan…

Bedrijfsvideo in een ander jasje of trouwpak…

“Ik wil een bedrijfsvideo”, was de wens van Bente. Ze liet een aantal voorbeelden zien van video’s die haar aanspraken. De hoofdrol was in elke video weggelegd voor de trouwambtenaar. Waarin deze persoon zijn of haar  verhaal deed.

Terwijl mijn indruk was: wanneer je als bruidspaar een trouwambtenaar zoekt, ben je vooral benieuwd hoe anderen deze persoon hebben ervaren op hun bruiloft. Het gaat immers om het verhaal van de bruid en bruidegom, om hun grote dag. Niet om de dag van de trouwambtenaar.

Bente was meteen enthousiast over het voorstel om review-video’s te gaan maken samen. Waarin zij in gesprek ging met bruidsparen die ze in het echt heeft verbonden. En het mooie van een terugblik naar die bijzondere en liefdevolle dag: het is een en al emotie die je raakt: ‘I Love-it!’

En dat is precies wat je wilt bereiken bij de kijker: het bruidspaar dat opzoek is naar een geschikte trouwambtenaar voor hun ceremonie.

 

Korte social teaser

Om via de social kanalen de content ook te dleen, maakte ik ook een korte versie. Zodat de video automatisch afspeelt in de timeline van haar volgers, en prikkelt om de volledige review te bekijken. Inclusief  ondertiteling. Een musthave voor online social video’s.