Provincie Noord-Brabant I Reportage fietsroutes Waterpoort

Waterpoort ligt op de grens van de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant rondom het Volkerak-Zoommeer. De drie betrokken provincies, waterschap Brabantse Delta, IVN en andere publieke en private partijen werken samen aan ontwikkeling van het gebied. 

Al fietsend het water ervaren en streekproducten ontdekken

Ter promotie van nieuwe fietsroutes door het prachtige weidse Waterpoort is een samenwerking gestart met verschillende prof wielrenners. Aanjager is Rini Wagtmans die collega wielrenners als Koos Moerenhout en Stef Clement betrok bij de lancering. Zij trainden en trainen in het Waterpoort gebied. Dus juist deze topsporters kunnen met veel passie vertellen over de regio Waterpoort.

De prof wielrenners spelen de hoofdrol in de reportages over de verschillende fietsroutes. De video’s waren onderdeel van het openings evenement.  En via socials gaan de reportages laten zien wat er te beleven is in Waterpoort.

Makarora bedacht het script, filmden het interview met Koos Moerenhout, Stef Clement en maakte de sfeerbeelden. En filmde het openingsevenement met een interview van Rini Wagtmans. Montage is gedaan door Makarora in samenwerking met VibeVision.

 

Korte social teaser

Om via de social kanalen de content ook te delen, is een korte versie van alle interviews gemaakt. Zodat de video automatisch afspeelt in de timeline van haar volgers, en prikkelt om meer te gaan ontdekken in de Waterpoort regio.