B4 Techniek en Technisch meubilair – MarCom regie

Van origine is B4 een technisch installateur. Na de overname van een meubelleverancier van schoolmeubilair, bleek B4 een unieke positie in handen te hebben: De combinatie van het kunnen ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van Tech-lokalen voor middelbare scholen. Makarora adviseert vanaf de overname B4 over de marketingstrategie. Het initiëren en regisseren van alle marketing en communicatie activiteiten liggen bij Makarora.

B4 heeft een stappenplan ontwikkelt voor scholen om op efficiënte manier technieklokalen in te richten. Met focus op de leerlingen en leraren die aan de slag gaan in deze lokalen. En uiteraard met oog voor budget en design. De expertise van B4 is verweven in dit stappenplan. In een korte introductie video is deze aanpak weergegeven. Naast publicatie op hun site en socials, is de video ook vaak een goede introductie tijdens presentaties bij potentiele nieuwe opdrachtgevers van B4.

Werkzaamheden die Makarora uitvoert voor B4 zijn uiteenlopend op het gebied van marketing en communicatie. Doel is altijd om de expertise die zij in huis hebben, waarmee de klant een betere, snellere en meest passende oplossing vindt voor zijn vraagstuk te bandrukken. 

  • Marketing en Communicatieplan opstellen en uitvoeren 100% 100%
  • Website realisatie en onderhoud 100% 100%
  • Videomarketing 100% 100%
  • Presentaties en pitches voorbereiden 100% 100%

Ook een video laten maken die potentiele nieuwe medewerkers raakt?

Neem contact op. Dan spar ik graag met jou over de opties voor een video, mini-docu, reportage, clip of …. welke vorm van video past om jouw bedrijf onder de aandacht te krijgen bij die potentiele nieuwe collega.