ARP Nederland I 360º video & foto rondleiding

ARP levert IT-oplossingen voor B2B en de publieke sector. Ze bieden meer dan 30.000 IT-producten qua hardware, software en IT-supplies. Al meer dan 30 jaar. 

ARP Nederland opende eind 2020 een splinternieuwe werkplek om samen met teamleden en partners innovatieve services te bedenken en uit te werken. De inrichting van het (ontzettend mooie) kantoor in het Eiffelgebouw in Maastricht is volledig ingericht op samen te creëeren. Een brainstorm ruimte, chill plek, een bar om te proosten op successe en een podium om je idee te pitchen voor je publiek. Het is er allemaal.

Collega’s een rondleiding geven door deze gave ruimte, kon niet vanwege de RIVM maatregelen. Een 360º video was de oplossing om op afstand de verschillende ruimten te beleven en te begrijpen hoe hier samen te werken. Hoe ging de rondleiding op afstand in zijn werk? 

  • Collega’s ontvingen thuis een borrelbox met (met eigen logo bedrukte) VR bril voor je smartphone 
  • Via Teams werd een QR code gedeeld om samen, op afstand, het gebouw binnen te gaan met de VR bril
  • In de 360º video namen teamleden collega’s mee door het gebouw
  • Inclusief bloopers aan het einde van de video….

Bekijk onderstaande video, en zie wat 360º video mogelijk maakt. Naast de video, is er ook een 360º foto-tour gemaakt voor collega’s en voor partners. 

^ Bekijk de 360° foto-tour naar het nieuwe kantoor van ARP. Gemaakt om partners wegwijs te maken naar het nieuwe kantoorpand.